Geboortekaartje Joppe

Het is weeral lang geleden, maar het is een drukke periode. Hopelijk kan ik binnenkort wat meer tijd besteden aan opnieuw wat werk maken. Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn neefje Joppe.

2 gedachten over “Geboortekaartje Joppe”

 1. Jitte Cornelissens

  Beste,

  Wij zijn bezig met de oprichting van een nieuw centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning. We wilden een flyer ontwerpen om onze nieuwe werking aan te kondigen en kwamen tijdens onze zoektocht terecht bij het geboortekaartje van Joppe. Het kaartje kadert volledig in onze visie en we vroegen ons af of we bepaalde aspecten hiervan zouden mogen gebruiken.

  Met vriendelijke groeten,
  Wouter, Kim en Jitte

 2. Beste Wouter, Kim en Jitte

  Ik kan hier niet zo maar toestemming voor geven. Maar misschien moeten we eens via telefoon of mail dit bespreken. Zo kunnen jullie iets meer uitleg geven over jullie project en kunnen we hopelijk tot een samenwerking komen.

  Je kan me bereiken op:
  ilke_callens@hotmail.com
  Mijn telefoonnummer geef ik liever via mail door.

  Groeten
  Ilke

Reacties zijn gesloten.