Dag Ids!

Een prachtige broer kregen Kobus en Duuk er vorige week bij. Voor deze drie septemberjongens mocht ik telkens een kaartje maken. Proficiat aan het hele gezin!

Clara

Op 21 mei 2020 kwam Clara op de wereld! Proficiat aan de ouders en grote broer.

Wedding in Greece

Vorig jaar mocht ik voor een vriendin enkele tekeningen maken voor haar digitale uitnodiging voor hun huwelijk in Griekenland. Super tof om te doen en zo kon ik stiekem al eens “rondkijken” op de trouwlocatie. Ondertussen zijn ze getrouwd en het was een super leuke bruiloft! Nog eens een dikke proficiat!

Watercolor and pencils
Watercolor and pencils
Watercolor and pencils

Elisabeth en William

Hier opnieuw een zus en broer waarvan het kaartje door mijzelf gemaakt is, en binnenkort komt hier nog een derde kaartje bij!

Geboortekaartje Elisabeth
Formaat: US – dubbel portret
Geboortekaartje William
Klik op de prent om te ontdekken hoe de kaart juist gemaakt is.

Vadertjesdag

In het Antwerpse vieren we vadertjesdag op 19 maart, voor deze gelegenheid had ik twee kaartjes ontworpen. De kaartjes doen vooral denken aan onze eigen gezinssituatie, maar lijkt me heel herkenbaar voor vele gezinnen. Vergeet af en toe de papa’s dus niet in de bloemen te zetten, of het nu vadertjesdag is of niet!

En daar is Sep!

Half maart is er weer een avontuurlijke kerel geboren. Mama en papa kijken er al naar uit om te gaan kamperen en marshmallows op het vuur te roosteren met deze kleine man! Welkom Sep!

Buitenkant geboortekaartje Sep
Binnenkant kaartje Sep
Sticker geboortesuiker