Uitslag Art Award 2011

Gisteren was het eindelijk zo ver. De prijsuitreiking van de Art Award 2011 van Boekie Boekie! In een uitgebreide presentatie werd het werk van de genomineerden voorgesteld en daarna telkens een jury rapport voorgelezen. (Het mijne kan je hieronder lezen.) Na lang de spanning te hebben opgebouwd was het eindelijk het moment waarop iedereen zat te wachten: wie wordt de nieuwe winnaar? Voor ze dit zeiden, werd eerst nog vermeld dat ze moeilijk konden kiezen tussen 2 kandidaten en dat ze daarom een eervolle vermelding wilden geven, omdat ze alle twee de prijs verdienden. En die mooie eervolle vermelding heb ik mogen wegkapen! Een zeer leuke bevestiging dat ik goed bezig ben. Hieronder zie je de oorkonde, het jury rapport en enkele pagina’s uit de nieuwste Boekie Boekie. Veel kijkplezier!