‘De prins slaapt’ genomineerd

Het is een tijd stilletjes geweest. Dit kwam vooral omdat we (Niels en ik) deelnamen aan de internationale illustratorenwedstrijd Key Colours. Na lang in spanning gewacht te hebben  mogen we nu gelukkig melden dat we genomineerd zijn met onze inzending!

De opdracht: ontwerp een prentenboek voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar. Dit mag maximum 24 pagina’s hebben. In de inzending zitten minstens 3 uitgewerkte pagina’s en een storyboard op ware grote in potlood uitgetekend.

Niels en ik hebben samen een voorleesverhaal geschreven en geïllustreerd.  Het heet ‘De prins slaapt’. Het gaat over een koninkrijk dat in rep en roer komt te staan omdat hun prins overdag telkens slaapt. De koning en de hele bevolking proberen de jonge prins wakker te krijgen. Maar lukt dit wel?
Omdat we genomineerd zijn mogen we deelnemen aan de tentoonstelling ‘Kleurboel’. Deze loopt vanaf 3 oktober t.e.m. 17 november 2010 in Het Stadsmus (Guido Gezellestraat 2) te Hasselt. Kom gerust eens een kijkje nemen!

(Door het reglement van de wedstrijd kunnen we helaas nog geen afbeeldingen tonen)